Meteen naar de content

Volg ons

*Gratis verzending!*

Doelpalen! Eenvoudig drankspel met speelkaarten.

Doelpalen! Eenvoudig drankspel met speelkaarten.

Doelpalen is een heel eenvoudig kaartspel! Perfect voor het intappen voor het uitgaan, of als je gewoon zin hebt om lekker dronken te worden in de bar!

Categorie: Kaartspel 
Aantal deelnemers: 2-8 
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk 
Dronkenmeter: (7/10)

Hoe het werkt:
Elke speler krijgt twee kaarten, variërend van 2 tot heer. Als je een aas krijgt, worden de kaarten opnieuw gedeeld. Deze twee kaarten zijn jouw doelpalen, en alles wat er tussenin valt is een goal!

Als je met vier spelers bent, heeft iedereen dus twee kaarten voor zich. De overige 44 kaarten, inclusief vier azen, worden op de stapel gelegd. Elke beurt wordt er een kaart van de stapel gedraaid. Als de gedraaide kaart tussen jouw doelpalen valt, betekent dit dat je moet drinken. De zoete smaak van een doelpunt betekent de bittere smaak van je biertje!

Let op als er een aas wordt gepakt. Je geeft je linker doelpaal dan door aan je linkerbuurman, jouw rechterdoelpaal wordt dan je nieuwe linker doelpaal, en de linker doelpaal van je rechterbuurman wordt jouw nieuwe rechterdoelpaal. Je doelpalen verschuiven dus wanneer een aas wordt gepakt. Snap je??

Dus, pak je kaarten en bereid je voor op een geweldige tijd met Doelpalen! De bal tussen je doelpalen betekent slokken drinken. Bepaal zelf het aantal. Je mag een half atje uitdelen als de bal op de paal belandt. 

Zie onze site voor meer gratis en eenvoudige drankspellen voor het indrinken, waar je weinig materiaal voor nodig hebt. Wil je volgende liever een écht drankspel spelen? Koop vooral ons leuke en unieke drankspel Intappen

laat een reactie achter